WALSTONE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

 

Επαγγελματικότερες, καλύτερες ρόδες

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑκτινωτά ελαστικά αυτοκινήτου λεωφορείων φορτηγών

Άνετα οδηγώντας ελαστικά αυτοκινήτου φορτηγών και λεωφορείων, οδηγώντας τυποποιημένο πλαίσιο 9,00 ροδών 12R22.5 αξόνων

Άνετα οδηγώντας ελαστικά αυτοκινήτου φορτηγών και λεωφορείων, οδηγώντας τυποποιημένο πλαίσιο 9,00 ροδών 12R22.5 αξόνων

Comfortable Riding Truck And Bus Tyres , Steering Axle Tires 12R22.5 Standard Rim 9.00
Comfortable Riding Truck And Bus Tyres , Steering Axle Tires 12R22.5 Standard Rim 9.00 Comfortable Riding Truck And Bus Tyres , Steering Axle Tires 12R22.5 Standard Rim 9.00 Comfortable Riding Truck And Bus Tyres , Steering Axle Tires 12R22.5 Standard Rim 9.00 Comfortable Riding Truck And Bus Tyres , Steering Axle Tires 12R22.5 Standard Rim 9.00

Μεγάλες Εικόνας :  Άνετα οδηγώντας ελαστικά αυτοκινήτου φορτηγών και λεωφορείων, οδηγώντας τυποποιημένο πλαίσιο 9,00 ροδών 12R22.5 αξόνων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: ECE/DOT/GCC/INMETRO/CCC
Αριθμό μοντέλου: 12R22.5

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 200 τεμ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: καμία συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Διαπραγματεύσιμο
Όροι πληρωμής: T / T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: Ακτινωτά ελαστικά αυτοκινήτου λεωφορείων φορτηγών Δείκτης Laoding: 152/149
Κύρια υλικό: Φυσικό λάστιχο, ο Μαύρος άνθρακα, χάλυβας Αυλάκι: Τύπος πλευρών
Σωλήνας: Ασωλήνωτος Πλάτος: >255mm
αντοχή: καλά Όρος εργασίας: Εθνική οδός & καλοί δρόμοι
Υψηλό φως:

lite truck tires

,

lightweight truck tires

Ανθεκτικό φορτηγών TL 152/149L, οδηγώντας ρόδα ροδών 12R22.5 λεωφορείων ακτινωτό αξόνων των φορτηγών

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

12R22.5, σημαντικό μέγεθος ροδών του τρακτέρ και ημιρυμουλκούμενο όχημα, αυτή η ασωλήνωτη ρόδα με τα τριπλά αυλάκια πλευρών τρεκλίσματος, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τον άξονα οδήγησης ή όλο τον άξονα θέσης των φορτηγών της μεγάλης απόστασης, με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του ανθεκτικής, καλύτερης αντίστασης γδαρσίματος και χαμηλής κοστολόγησης λειτουργίας.

 

Η βελτιστοποίηση της γεωμετρίας του σχεδίου βήματος και του κλειστού σχεδίου ώμων, για να αυξήσει το πλάτος τμημάτων   ροδών  , με την παροχή της ομαλής ένδυσης, μειώνει την ανώμαλη ένδυση, και επεκτείνει την απόσταση σε μίλια υπηρεσιών.

 

Η εφαρμογή της αντοχής προχωρεί την ένωση για να αυξήσει τον ανθεκτικό της ρόδας, η οποία είναι όφελος που αυξάνει την απόδοση της απόστασης σε μίλια ένδυσης περισσότερο από 20%.

 

Η εφαρμογή φωτίζει την υλική και χαμηλή κυλώντας ένωση αντίστασης, μειώνει το βάρος των προϊόντων ροδών και την κατανάλωση καυσίμων, για να σώσει τη λειτουργική κοστολόγηση. Και η άνεση απόδοσης και γύρου ασφάλειας είναι πάντα προτεραιότητα της ρόδας, άλλαξε καθόλου και ενίσχυσε πρέπει να βασιστεί χωρίς θυσία του παράγοντα ασφάλειας.

 

Προδιαγραφή

 

Μέγεθος Πτυχή

Φορτίο

Δείκτης

Ταχύτητα

δείκτης

Πρότυπα

Πλαίσιο

Max

φορτίο (κλ)

Ρόδα που διογκώνεται νέα

Διαστάσεις (χιλ.)

Σωλήνας

Λειτουργία

Κανόνας

Ενιαίος Διπλός

Τμήμα

Πλάτος

Συνολικά

Διάμετρος

12R22.5 18 152/149 Λ 9.00 3550 3250 300 1085 TL ΜΒ

 

 

 

 

 

 

 

Δείκτης ταχύτητας

 

Ταχύτητα

Δείκτης

Β Γ Δ Ε Φ Γ J Κ Λ Μ Ν Π Q Ρ
Km/h 50 60 65 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170

 

Εφαρμογή

 

Σαν επαγγελματικό οδηγό που διευθύνει τη μεταφορά της μεγάλης απόστασης, ποιο είναι το περισσότερο πράγμα σημασίας στα μάτια τους; Να είσαι προορισμός στην ασφάλεια και είναι εγκαίρως πάντα αυτό που ανέμειναν. Μια trustable ρόδα σας κάνει να περάσετε από οποιουσδήποτε οδικούς όρους σε οποιοδήποτε καιρό.

 

Οποιαδήποτε δυσλειτουργία της ρόδας θα προκαλέσει τις δαπάνες που αυξάνονται και η απώλεια εισοδήματος, αυτό είναι κρίσιμη για να βοηθήσει τους στόλους φορτηγών για να προστατεύσει την επένδυση ροδών τους. Οι ρόδες είναι τρίτες - μεγαλύτερη λειτουργική κοστολόγηση των εμπορικών στόλων φορτηγών, εκτός από τις δαπάνες μισθοδοτικών καταστάσεων και καυσίμων. Και η ρόδα που τοποθετείται στον άξονα οδήγησης είναι ο σημαντικότερος ρόλος σε ένα εμπορικό φορτηγό.

 

Χρησιμοποιώντας τη φτηνότερη ρόδα όχι μέσα ο οικονομικός, η λειτουργική δαπάνη ανά μίλι είναι ο μόνος αποτελεσματικός μετρητής για τα οικονομικά των εμπορικών ροδών, οι οποίες επηρεάζονται από το κόστος, την ανθεκτική, αντίσταση γδαρσίματος, τη σταθερότητα, τη αποδοτικότητα καυσίμου, retreabable και την εταζέρα.

 

Αυτή η ανθεκτική ρόδα αξόνων ταύρων 12R22.5 με την παροχή της καλύτερης αντοχής, επεκτείνει την απόσταση σε μίλια υπηρεσιών ακόμη και άνω των 20%, και το φωτισμένες σχέδιο και η εφαρμογή της χαμηλής αντίστασης κυλίσματος προχωρούν την ένωση, που χαμηλώνει την αντίσταση κυλίσματος, για να σώσουν την κατανάλωση μονομαχίας, και προστατεύουν το περιβάλλον, θα είναι οικονομικώς αποδοτική επένδυση των στόλων φορτηγών.

 

Άνετα οδηγώντας ελαστικά αυτοκινήτου φορτηγών και λεωφορείων, οδηγώντας τυποποιημένο πλαίσιο 9,00 ροδών 12R22.5 αξόνων 0Άνετα οδηγώντας ελαστικά αυτοκινήτου φορτηγών και λεωφορείων, οδηγώντας τυποποιημένο πλαίσιο 9,00 ροδών 12R22.5 αξόνων 1Άνετα οδηγώντας ελαστικά αυτοκινήτου φορτηγών και λεωφορείων, οδηγώντας τυποποιημένο πλαίσιο 9,00 ροδών 12R22.5 αξόνων 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Walstone Industry Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: glensuner

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)